Salta pel Bloc!!

¡Da el salto por el blog!

dimarts, 17 d’abril del 2007

No apareix l'assistent de treure maquinari amb seguretat

Al connectar al teu ordinador un dispositiu USB com una càmera digital, un reproductor mp3, un pendrive, etc… el normal és que t'aparegui una petita icona en la safata del sistema. Fent doble clic sobre ell (o fins i tot amb un només clic) podem desconnectar correctament el dispositiu USB ja que si ho fem directament en un moment en el qual s'estiguin transferint dades del mateix a l'ordinador o viceversa existeix un risc que el dispositiu quedi danyat.
Què passa si desapareix aquesta icona o no ho trobem i volem accedir a l'assistent per a desconnectar maquinari amb seguretat? Senzillament ves al menú Inicio/Executar (o prem en el teu teclat la tecla de Windows + R) i escriu allí el següent:

%SystemRoot%\System32\RUNDLL32.EXEshell32.dll,Control_RunDLL hotplug.dll

Si has d'usar aquest mètode sovint, com aquesta línia és bastant difícil de recordar pots crear un accés directe. Per a això, per exemple en l'escriptori de windows feix clic amb el botó dret del ratolí en un lloc buit i selecciona nou/crear accés directe. En la primera finestra de l'assistent per a crear l'accés, introduïx la línia que ja hem comentat. Clic en Següent, dóna-li el nom que vulguis i llest (si vols pots canviar la imatge del acces directe).


Via: Blogoff